Team Møbelringen på Lofotstafetten 100 Miles
Tar du utfordringen?

Vi tok en prat med dagligleder på Møbelringen, Mads Rishaug, om deres opplevelse av å delta på Lofotstafetten 100 Miles. De deltok på stafetten i 2023 og meldte seg tidlig på for 2024.

Hvorfor meldte dere på laget?

Vi var med på 2023-utgaven av løpet og likte hele opplegget veldig godt. Dette er et løp som går gjennom noen av Lofotens vakreste fjellområder så her får man naturopplevelser i verdensklasse. I tillegg er det svært god stemning ute i løypa både blant deltagere og tilskuere.

Hvilke opplevelser sitter dere igjen med etter forrige løp?

Selv om vi var spente og nervøse før etappene startet, klarte alle å fullføre med stil. Det er slitsomt der og da, men man kommer styrket ut av det når jobben er gjort.

Lørdag kveld etter målgang møttes vi alle til badstue på Svinøya Rorbuer etterfulgt av middag på Børsen. Det var en sliten men glad gjeng, og stemningen var det ingenting å si på. Man glemmer raskt de tunge stundene underveis, og begynner å glede seg til neste utfordring.

 

Hva er motivasjonene for å delta?

Først og fremst er det for å gjøre noe sosialt sammen og for å ha et felles mål å trene mot. Vi er mange som liker å være i aktivitet, men i en travel hverdag hjelper det på dørstokkmila både å trene sammen og å være påmeldt en konkurranse.

Mads Rishaug på 2. etappe i Kvalvika. Heia Møbelringen!!

Hvilke forventninger har dere til løpet?

Vi forventer at det også under neste løp kommer til å bli slitsomt for hver og en, men håper at alle sitter igjen med en god opplevelse når løpet er fullført. Vi fordeler etappene slik at alle får utfordret seg selv. Etappene er varierte og hver enkelt byr på unike naturopplevelser. Derfor forsøker vi å fordele slik at alle får nye etapper neste gang.

 

Hva er målsetningene deres?

Hovedmålene er å fullføre som et lag, at alle er fornøyde med egen innsats og at ingen skader seg. Å stille i en lagkonkurranse som dette er også bra for arbeidsmiljøet da det er godt å møtes på en annen arena enn på arbeidsplassen.

 

Hvilke forberedelser gjør dere som lag for å stille best mulig rustet til utfordringen?

I januar starter vi opp med samme opplegg som vi gjennomførte før fjorårets løp. Hver søndag kveld etter legging av barn, hunder og hva det måtte være møtes vi til lavterskel fellesøkter. Disse er som regel rolige økter med fokus på det sosiale og på god stemming.

 

Vil dere utfordre noen andre til å delta?

Mange av lagene som stilte til 50 Miles Relay burde nå ta steget opp til 100 Miles. Å starte i Kjerkfjorden og avslutte på torget i Svolvær gir en helt spesiell lagfølelse.

 

Fornøyd gjeng etter målgang :)

Newsletter

Sign up to our newsletter